ROTLD a introdus incepand cu 1 Martie 2018 taxa anuala de mentenanta pentru toate domeniile .ro. Detalii pe site-ul ROTLD si in cadrul site-ului RedHost.ro in pagina de domenii.
"Multumesc RedHost.ro pentru sustinerea proiectului MateInfo.ro! In cei 3 ani de cand colaboram au dovedit ca sunt adevarati PROFESIONISTI iar acum, prin sprijinul lor, suntem cel mai bun site de Matematica din Romania!"
Profesor Dobre Andrei
Facebook Twitter

Politica de confidentialitate

Cadru legal

Politica de confidentialitate RedHost Srl reflecta prevederile Legii 677/2001. Potrivit articolelor 12 - 18 din legea amintita persoanele fizice ale caror date personale sunt prelucrate de catre noi au urmatoarele drepturi:

Date solicitate

SC REDHOST SRL solicita clientilor urmatoarele date:

Utilizarea datelor solicitate

Datele colectate vor fi utilizate exclusiv in urmatoarele scopuri: Datele colectate nu vor fi in nici un caz cedate, vandute sau incredintate vreo unei terte parti.

Controlul accesului si securitate

Datele clientilor nu pot fi accesate direct decat de catre reprezentantii REDHOST SRL. La cerere clientii pot fi informati cu privire la, respectiv pot solicita actualizarea datelor cu caracter personal.

La solicitarea clientului datele sale (nume, adresa, telefon, adresa email) pot fi anonimizate fara un cost suplimentar in WHOIS-ul domeniului cumparat (daca a cumparat inregistrare domeniu). Aceasta prevedere se refera la domeniile internationale. Administrarea datelor personale asociate cu domeniile .ro cad in sarcina ICI-RNC. Initial datele de whois asociate domeniilor internationale sunt facute publice pentru ca beneficiarul sa poata verifica inregistrarea pe numele sau a domeniului cumparat. Firma noastra inregistreaza toate domeniile pe numele clientului. Domeniile .ro au la acest moment whois anonim implicit. Anumite registre internationale nu ofera posibilitatea de whois anonim.

Protectia acestor date se face prin diverse metode specifice printre care amintim securizarea SSL. Alte metode nu sunt prezentate din motive de securitate.