ROTLD a anuntat introducerea taxei anuale de mentenanta pentru toate domeniile .ro incepand cu 1 Martie 2018. Detalii pe site-ul ROTLD.
"Multumesc RedHost.ro pentru sustinerea proiectului MateInfo.ro! In cei 3 ani de cand colaboram au dovedit ca sunt adevarati PROFESIONISTI iar acum, prin sprijinul lor, suntem cel mai bun site de Matematica din Romania!"
Profesor Dobre Andrei
Facebook Twitter
Promotie: spatiu SSD mai mare incepand cu 26 Oct 2016 si discount de 15% pana la 39% la domeniile internationale!

Inregistrare Domenii

TOATE INREGISTRARILE DE DOMENII CUMPARATE DE LA FIRMA NOASTRA SE FAC DIRECT PE NUMELE CLIENTULUI. DOMENIILE POT FI TRANSFERATE ORICAND PE ORICE ALT SERVER DE GAZDUIRE.

Domenii gratuite

Va oferim o inregistrare gratuita de domeniu impreuna cu pachetele de gazduire platite pe 12 luni. Pentru RH-1, RH-3 si RH-5 va oferim la alegere un domeniu eu, com, net, org, biz sau info pe numele dvs. Pentru RH-7 sau RH-9 va oferim un domeniu gratuit .ro (o valoare de circa 160 lei) pe numele dvs. Toate aceste pachete sunt prezentate in pagina de gazduire web.

Daca aveti deja gazduire web, comandati inregistrare de domenii in sectiunea de mai jos.

Inregistrare domenii

Preturile promotionale de mai jos (cele scrise cu rosu) sunt valabile doar pentru domeniile nou inregistrate si doar pentru primul an. Din al doilea an se plateste taxa normala de prelungire a domeniului. Preturile afisate sunt pe domeniu.

ATENTIE: incepand cu 15 Aprilie 2014, serviciul de ascundere a identitatii registrantului (contact privacy / hidden whois) nu mai poate fi oferit gratuit din cauza taxelor suplimentare impuse de catre registrari. Clientii care doresc serviciul de 'hidden whois' vor trebui sa achite suplimentar fata de preturile de mai jos o taxa de 3 Euro. Acest serviciu poate fi comandat doar manual la acest moment.

ExtensiePret cu gazduire
(gazduire 12 luni)
Pret fara gazduire
(sau gazduire < 12 luni)
Pret prelungire
sau transfer
PerioadaCost scoatere
din carantina**
 
Domenii ROGratuit (la RH-7 si RH-9)
29.9€ (cu restul pachetelor)
36.9€N/AN/A *N/A *Comanda domeniu .RO
Domenii EUGratuit
(impreuna cu gazduire 1 an)
8.9€ 6.5€
Super Promotie!
8.9€1 an60$Comanda domeniu .EU
Domenii COMGratuit
(impreuna cu gazduire 1 an)
9.9€ 8.9€9.9€1 an120$Comanda domeniu COM
Domenii NETGratuit: cu gazduire RH-5,7,9
7.49€ cu gazduire RH-1,3
14.99€14.99€1 an120$Comanda domeniu NET
Domenii ORGGratuit: cu gazduire RH-5,7,9
5.49€ cu gazduire RH-1,3
12.99€12.99€1 an120$Comanda domeniu ORG
Domenii BIZGratuit: cu gazduire RH-5,7,9
5.49€ cu gazduire RH-1,3
12.99€12.99€1 an120$Comanda domeniu .BIZ
Domenii INFOGratuit: cu gazduire RH-5,7,9
5.49€ cu gazduire RH-1,3
12.99€12.99€1 an120$Comanda domeniu INFO


* Conform anunutului din 26 Ian 2017, la acest moment Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala lucreaza la un proiect de lege pentru introducerea taxei anuale pentru toate domeniile .ro. Ca urmare a acestui fapt, la acest moment nu se poate specifica o perioada de valabilitate pentru domeniile .ro (o stare de fapt care dureaza de mai bine de 10 ani). Prin inregistrarea unui domeniu .ro va asumati in intregime aceasta stare de incertitudine.
** Domeniile neprelungite la timp intra in carantina (unele domenii beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 30 de zile si abia apoi intra in carantina). Pentru prelungirea domeniilor expirate si care au intrat in carantina este necesara plata unei taxe suplimentare (impusa si perceputa de catre registrar).

Rezervari domenii - precizari importante

  • Pentru obtinerea unui domeniu nu este suficient sa efectuati plata. O serie de extensii (de exemplu .com si .net) necesita validarea adresei de mail apartinand titularului. Daca procedura de validare (veti primi un mail de la registrar cu un link de validare - este suficient sa-l accesati) nu este indeplinita cu succes, domeniul nu poate fi activat. Este deci extrem de important ca adresa de mail declarata la inregistrare sa fie corecta si accesibila.
  • Notiunea de rezervari domenii este identica cu notiunea de inregistrare. Nu se poate face o rezervare de domeniu in sensul obisnuit al cuvantului. Rezervarea domeniilor se face exclusiv dupa confirmarea platii.
  • Pentru mentinerea domeniilor internationale dupa perioada platita, clientul trebuie sa comande si sa plateasca o noua perioada inainte de expirarea perioadei curente.
  • Se ofera un singur domeniu gratuit pentru fiecare cont de gazduire (conform ofertei de gazduire web).

Informatii ICANN pentru domeniile internationale