"Multumesc RedHost.ro pentru sustinerea proiectului MateInfo.ro! In cei 3 ani de cand colaboram au dovedit ca sunt adevarati PROFESIONISTI iar acum, prin sprijinul lor, suntem cel mai bun site de Matematica din Romania!"
Profesor Dobre Andrei
Facebook Twitter
Promotie: Discount de pana la 50% la pachetele noi de gazduire platite anual!

Politica de procesare date cu caracter personal Euroweb Srl

Cine suntem

SC EUROWEB SRL
Cod fiscal: RO22621599
Numar de inregistrare la registrul comertului: J17/1826/2007
Adresa: str. Gradina Veche, nr. 88, Galati
Judetul: Galati
Web: www.RedHost.ro
Email: gdpr@redhost.ro
Telefon: 0236/418473
Mobil: 0748/030656

Cadru legal

Politica de confidentialitate Euroweb Srl reflecta prevederile legale in vigoare. Persoanele fizice ale caror date personale sunt prelucrate de catre noi au urmatoarele drepturi:

Date solicitate

SC EUROWEB SRL solicita clientilor (deci persoanelor care comanda) urmatoarele date cu caracter personal: In cazul comenzilor de domenii .ro efectuate de catre persoane fizice este necesara si justificata colectarea CNP-ului de faptul ca registrul de domenii .ro (ICI-ROTLD) solicita in aceste cazuri CNP-ul titularului. Ca atare, temeiul legal pentru colectare este reprezentat de "indeplinirea contractului".

Utilizarea datelor solicitate

Datele colectate vor fi utilizate exclusiv in urmatoarele scopuri: Datele colectate nu vor fi cedate, vandute sau incredintate vreo unei terte parti decat acolo unde acest lucru este impus de realizarea contractului sau sunt legate de existenta unei obligatii legale.

Cui sunt transmise si cine intra in contact cu datele cu caracter personal

Perioada pentru care sunt pastrate datele cu caracter personal

Avand in vedere ca scopul principal pentru care sunt colectate datele este reprezentat de procesul de facturare, datele vor fi pastrate pentru perioada minima prevazuta de legea fiscala.

Controlul accesului si securitate

Din motive de securitate, datele clientilor nu pot fi accesate direct decat de catre reprezentantii EUROWEB SRL. La cerere, clientii pot fi informati cu privire la, respectiv pot solicita actualizarea datelor cu caracter personal in mod gratuit.

Protectia datelor cu caracter personal se face prin diverse metode specifice neprezentate din motive de securitate.

Versiune GDPR: 1.2.
Data: 24 Mai 2018.