"Multumesc RedHost.ro pentru sustinerea proiectului MateInfo.ro! In cei 3 ani de cand colaboram au dovedit ca sunt adevarati PROFESIONISTI iar acum, prin sprijinul lor, suntem cel mai bun site de Matematica din Romania!"
Profesor Dobre Andrei
Facebook Twitter
Promotie: Discount de pana la 50% la pachetele noi de gazduire platite anual!

Inregistrare Domenii

Domenii gratuite via RedHost

Inregistrarea gratuita de domeniu este un beneficiu pe care-l primiti in mod automat cu pachetele de gazduire RedHost platite pe 12 luni. Este insa important sa plasati comanda pentru un domeniu liber. Toate aceste pachete sunt prezentate in detaliu in pagina de gazduire web.

TOATE INREGISTRARILE DE DOMENII CUMPARATE DE LA FIRMA NOASTRA SE FAC DIRECT PE NUMELE CLIENTULUI. DOMENIILE POT FI TRANSFERATE ORICAND PE ORICE ALT SERVER DE GAZDUIRE.

Preturi inregistrare domenii

Preturi valabile incepand cu 14.02.2023

Extensie Pret domeniu achizitionat cu
gazduire 12 luni
*
Pret domeniu achizitionat cu
gazduire
< 12 luni**
Pret domeniu
fara gazduire
***
Perioada
valabilitate
Scoatere
din carantina**
Comanda domeniu .RO GRATIS: cu gazduire Balanced+
GRATIS: cu gazduire Starter (1 an)
6.99€/an: cu gazduire Basic
6.99€/an 8.49€/an 1 an -
Comanda domeniu .EU GRATIS: cu gazduire Starter+
5.49€/an: cu gazduire Basic
5.49€
6.99€ 1 an 45€
Comanda domeniu .COM GRATIS: cu gazduire Balanced+
9.99€/an: cu gazduire Basic-Starter
10.99€ 11.99€ 1 an 80€
Comanda domeniu .NET GRATIS: cu gazduire SmartPlus+
11.99€ cu gazduire Basic - Balanced
11.99€ 12.99€ 1 an 80€
Comanda domeniu .ORG GRATIS: cu gazduire SmartPlus+
11.49€ cu gazduire Basic - Balanced
11.49€ 12.99€ 1 an 80€
Comanda domeniu .INFO GRATIS cu gazduire ProPlus
16.99€ cu gazduire Basic - SmartPlus
16.99€ 18.99€ 1 an 80€

Toate notatiile cu semnul "+" de mai sus semnifica faptul ca beneficiul este disponibil pentru acel pachet si toate pachetele superioare.
* Preturi pentru un singur domeniu achizitionat impreuna cu un pachet de gazduire anual (doar pe aceeasi factura, un singur domeniu gratuit).
** Preturi pentru domenii achizitionate cu oricare dintre pachetele de gazduire pe o perioada mai mica de 12 luni sau perioade de 12+ luni in cazul in care nu exista o oferta specifica in coloana din stanga sau pentru domenii suplimentare pe langa cel gratuit conform ofertei (doar pe aceeasi factura).
*** Preturi pentru domenii achizitionate fara gazduire RedHost pe aceeasi factura.

Precizari importante

 • Atat registrul (autoritatea care reglementeaza un anumit tip de domeniu) cat si registrarul (entitatea care administreaza procesul de inregistrare) pot solicita de la titularul domeniului documente care sa probeze faptul ca titularul are dreptul sa inregistreze un anumit nume de domeniu (spre exemplu daca are un acord incheiat cu marca/marcile pe care le promoveaza) si/sau ca a solicitat inregistrarea cu buna credinta. Aceasta verificare poate fi facuta oricand in perioada de existenta a domeniului si in unele cazuri pe perioada de verificare domeniul poate fi suspendat pana la primirea documentelor solicitate plus un timp necesar pentru procesare. Firma noastra nu joaca niciun rol in acest proces si nu are abilitatea de a suspenda sau reactiva domeniile suspendate. Este necesar ca beneficiarul sa dea curs solicitarilor venite de la registrar sau registru. Firma noastra poate insa sa verifice in cazul in care ne solicitati acest lucru daca o solicitare venita prin mail este una legitima.
 • Pentru obtinerea unui domeniu nu este suficient sa efectuati plata. O serie de extensii (de exemplu .com si .net) necesita validarea adresei de mail apartinand titularului. Daca procedura de validare (veti primi un mail de la registrar cu un link de validare - este suficient sa-l accesati) nu este indeplinita cu succes, domeniul nu poate fi activat. Este deci extrem de important ca adresa de mail declarata la inregistrare sa fie corecta si accesibila.
 • Pentru transferul unui domeniu .ro pe alt titular (operatiune cunoscuta sub numele de trade) se percepe o taxa de 10.99 Euro + TVA si aceasta include un an de valabilitate. Conform regulilor ROTLD, Procedura de transfer va reseta valabilitatea domeniului de la data la care transferul se finalizeaza si include un an de valabilitate. Ca atare este important sa nu faceti mai intai o prelungire si imediat dupa aceea un transfer pentru ca se pierde perioada prelungita anterior.
 • In cazul in care plata domeniului se face dupa expirare dar inainte de intrarea in carantina, vom percepe o taxa de 10 Euro + TVA / domeniu.
 • In cazul in care plata domeniului se face dupa intrarea in carantina (domeniile .eu intra in carantina imediat dupa expirare), se va percepe taxa de scoatere din carantina din tabelul de mai sus.
 • Notiunea de rezervari domenii este identica cu notiunea de inregistrare. Nu se poate face o rezervare de domeniu in sensul obisnuit al cuvantului. Rezervarea domeniilor se face exclusiv dupa confirmarea platii pe extrasul nostru bancar.
 • Pentru mentinerea domeniilor dupa perioada initiala, clientul trebuie sa comande si sa plateasca o noua perioada inainte de expirarea perioadei curente.
 • Se ofera un singur domeniu gratuit pentru fiecare cont de gazduire (conform ofertei de gazduire web).
 • Preturile specificate pe site-ul www.redhost.ro nu includ TVA.
 • Regulile ROTLD pentru inregistrarea domeniilor .RO

  Informatii ICANN pentru domeniile internationale