"Multumesc RedHost.ro pentru sustinerea proiectului MateInfo.ro! In cei 3 ani de cand colaboram au dovedit ca sunt adevarati PROFESIONISTI iar acum, prin sprijinul lor, suntem cel mai bun site de Matematica din Romania!"
Profesor Dobre Andrei
Facebook Twitter
Promotie: Discount de pana la 50% la pachetele noi de gazduire platite anual!

Garantii gazduire web RedHost

UPTIME

Timpul de disponibilitate (uptime) reprezinta timpul in care contul dvs de gazduire web este online si raspunde in mod corespunzator. In cazul in care intr-o luna uptime-ul scade sub 99.9%, puteti solicita returnarea unui procent din suma platita pentru gazduire pentru luna respectiva in concordanta cu tabelul de mai jos:

UPTIMEProcent rambursat
99.50%-99.89%25%
99.25%-99.49%50%
mai mic de 99.25%100%

CONDITII SI PRECIZARI

GARANTIE DE RAMBURSARE

Va oferim garantia ca daca nu veti fi multumit de prestatia noastra va vom rambursa sumele platite catre noi.

CONDITII SI PRECIZARI
Aceasta garantie se refera strict la serviciul de hosting si numai in cazul unor probleme imputabile firmei noastre. Daca spre exemplu comanda dumneavoastra include si alte servicii (spre exemplu inregistrarea unor nume de domenii) din suma rambursata se scade costul acestora deoarece domeniile va apartin si va raman la dispozitie sa le migrati pe alte servere ale altor furnizori.

Problemele imputabile firmei noastre se refera la uptime-ul serverului si la buna functionare a acestuia.

Problemele neimputabile firmei noastre includ dar nu se limiteaza la situatii in care nu puteti utiliza din motive independente de noi serviciile noastre, la situatii in care aveti nevoie de anumite biblioteci sau programe pe care nu le putem instala pe server (intrebati inainte de a efectua comanda). In asemenea situatii ne rezervam dreptul de a refuza cererea de rambursare.

Garantia de returnare este valabila doar pentru primele 30 de zile din cadrul primei perioade contractuale (nu se ofera cate 30 de zile pentru fiecare prelungire sau reluara de contract) si doar pentru cereri scrise si confirmate. Daca o asemenea cerere nu ne este adresa se considera ca serviciul oferit este corespunzator.