"Multumesc RedHost.ro pentru sustinerea proiectului MateInfo.ro! In cei 3 ani de cand colaboram au dovedit ca sunt adevarati PROFESIONISTI iar acum, prin sprijinul lor, suntem cel mai bun site de Matematica din Romania!"
Profesor Dobre Andrei
Facebook Twitter
Promotie: Discount de pana la 50% la pachetele noi de gazduire platite anual!

Gazduire RO

In prezent oferta RedHost este aproape exclusiv axata pe gazduire RO. Daca pana acum cativa ani, o solutie de gazduire web de calitate pe servere aflate fizic in Romania era foarte dificil de oferit din cauza retelelor lente si scumpe, in ultimii ani lucrurile s-au imbunatatit considerabil. Astfel in prezent va putem oferi gazduire RO de calitate la preturi accesibile.

De ce gazduire RO?

Principala alternativa la solutiile de gazduire RO ar fi serverele SUA. Problema este ca aceste servere sunt amplasate la circa 0.2 secunde distanta in termeni de timp de raspuns pe Internet din motive evidene (distanta geografica dintre SUA si Romania). Cum o pagina consta din zeci sau sute de fisiere (sursa HTML, imagini, fisiere CSS si JS externe) aceste 0,2 secunde ajung in final sa se mareasca destul de mult. Astfel intotdeauna un site pentru care s-a ales o solutie de gazduire RO va fi sensibil mai rapid decat pe un server SUA.

Un alt motiv de data aceasta subiectiv pentru care un site adresat publicului din Romania ar trebui gazduit in Romania este ca unii provideri de Internet de mai mici dimensiuni ofera clientilor sai o largime de banda mai mica pe extern (si in unele cazuri extreme nici nu ofera conectivitate externa). In momentul in care site-ul dvs se va incarca mai greu decat site-urile concurentei dvs care a apelat la gazduire RO, va avea de pierdut pentru ca viteza cu care se incarca paginile site-ului are o influenta si asupra ratei de conversie a vizitatorilor in utilizatori sau clienti.

Nu in ultimul rand un site care se adreseaza publicului din Romania are de castigat si din punct de vedere al optimizarii pentru motoarele de cautare (SEO) daca beneficiaza de gazduire RO.

Gazduire RO de la RedHost

Solutia de gazduire RO de la RedHost este implementata pe baza serverelor proprii colocate in GTS Telecom din Bucuresti. Acesta este poate cel mai mare centru de date din Romania, apartine unui mare concern international, beneficiaza de o experienta foarte indelungata si cel mai important de echipamente profesionale: retelistica CISCO si Juniper, UPS-uri profesionale, 2 generatoare diesel de mare putere (pentru a acoperi necesarul de putere electrica al centrului de date in cazul unor avarii mai prelungite la reteaua de distributie electrica), sisteme de climatizare si PSI profesionale.

In incheiere va invitam fie sa plasati o comanda de gazduire web fie sa ne adresati intrebarile Dumneavoastra!