"Multumesc RedHost.ro pentru sustinerea proiectului MateInfo.ro! In cei 3 ani de cand colaboram au dovedit ca sunt adevarati PROFESIONISTI iar acum, prin sprijinul lor, suntem cel mai bun site de Matematica din Romania!"
Profesor Dobre Andrei
Facebook Twitter
Promotie: Discount de pana la 50% la pachetele noi de gazduire platite anual!

Parerea unor clienti despre RedHost

NEOVAL SRL Sibiu

client din Ianuarie 2003

Colaborarea cu RedHost.ro am inceput-o de mai bine de 3 ani de zile, timp in care site-ul si afacera noastra www.stocuri.com a crescut de la stadiul de joaca, la o afacere serioasa si profitabila care deserveste cateva zeci de mii de firme lunar. Deasemenea au crescut si cerintele pentru hosting, in momentul de fata fiind nevoie de o solutie profesionala care sa ne asigure stabilitate in fata clientilor nostri. Firma ne-a fost alaturi si ne-a sustinut in tot acest timp, cu solutii tehnice adecvate. Punctul forte al celor de la RedHost este suportul tehnic ireprosabil, orice problema aparuta sau orice solicitare a noastra rezolvandu-se in timp record. Seriozitatea si promtitudinea si nu in ultimul rand calitatea serviciilor, celor de la RedHost sunt principalele argumente care ne fac sa continuam aceasta colaborare, speram pe un termen cat mai lung.
Mircea Serbu
www.stocuri.com

Dipson SRL Bucuresti

client din Feb 2008

RedHost.ro = Profesionalism si cand spun profesionalism ma gandesc la seriozitatea, promptitudinea, suportul tehnic si calitatea serviciilor ireprosabile. Sfaturile utile, operativitatea si rabdarea le-am gasit aici din momentul in care am inceput colaborarea cu dl. Banu. In cateva cuvinte am scapat de grija web hosting-ului.
Dragos Preda
Dipson SRL
www.shop-virtual.ro

Prof. Andrei Dobre

client din Iunie 2007

Multumesc site-ului RedHost.ro pentru sustinerea proiectului MateInfo.ro ! In cei 3 ani de cand colaboram au dovedit ca sunt adevarati PROFESIONISTI iar acum, prin sprijinul lor, suntem cel mai bun site de Matematica din Romania !
Andrei Dobre
www.mateinfo.ro

Echipa GeoMobila Srl

client din Ian 2009

Cu perseverenta si calitatea serviciilor REDHOST site-ul Geomobila.ro a ajuns pe primul loc si cel mai bine vazut site pentru -mobila din pal-.Colaborarea noastra cu echipa REDHOST a fost si va ramane una dintre legaturile de baza a afacerii noastre, caci fara un site bun, o gazduire buna si o echipa perseverenta in spate nu putem fi cei mai buni. Geomobila s.r.l sustine si promoveaza serviciile REDHOST ! Raspunsurile promte la inrebarile noastre si accesul non-stop la serviciile dumneavoastra ne aduc satisfactie si nu ne face decat sa va uram mult succes si in viitorii ani!
www.geomobila.com
www.geomobila.ro

DANUBE CONTAINER TRANSPORT SRL Galati

client din August 2005

Our experiences with RedHost are very good, trustworthy and a quick service. The company fullfilled our wishes in a pleasant way and in a short time. Mr. Banu knows the business very well and also the service afterwards is very good. In RedHost we have found a reliable company to do business with. If you are looking for a webdesigner we can recommend this firm.
Helma Zaat
www.dacotra.ro