ROTLD a introdus incepand cu 1 Martie 2018 taxa anuala de mentenanta pentru toate domeniile .ro. Detalii pe site-ul ROTLD si in cadrul site-ului RedHost.ro in pagina de domenii.
"Multumesc RedHost.ro pentru sustinerea proiectului MateInfo.ro! In cei 3 ani de cand colaboram au dovedit ca sunt adevarati PROFESIONISTI iar acum, prin sprijinul lor, suntem cel mai bun site de Matematica din Romania!"
Profesor Dobre Andrei
Facebook Twitter

Reseller Hosting

Pachetele de reseller hosting va permit sa deveniti un revanzator de gazduire fara sa fiti nevoit sa intretineti propriile servere de hosting. Puteti crea ce pachete doriti. Dumneavoastra vindeti aceste pachete asa cum credeti de cuviinta (atat timp cat o faceti in mod legal). RedHost nu va initia niciun contact cu clientii dvs.

Deci un contract de reseller hosting este indicat in cazul in care:

Avantaje reseller hosting


  Start Plus Pro Ultra
Spatiu 2000MB 4.000MB 5.000MB 10.000MB 10.000MB 15.000MB 20.000MB 25.000MB
Trafic 15GB necontorizat 40GB necontorizat 75GB necontorizat 120GB necontorizat
Domenii Nelimitat Nelimitat Nelimitat Nelimitat
Alocari nelimitat1 nelimitat1 nelimitat1 nelimitat1
cPanel 11 Da Da Da Da
WHM2 Da Da Da Da
Pret lunar 3 9.9 Euro 18 Euro 28 Euro 37 Euro

Note

1 Alocarile se refera la urmatoarele tipuri de resurse: trafic lunar, adrese email, baze de date, domenii parcate si toate celelalte dotatari specifice hostingului de tip cPanel cu exceptia spatiului. Acestea sunt nelimitate in sensul ca resellerul poate folosi o cantitate rezonabila, nemonitorizata in mod implicit de catre noi. Cu toate acestea serviciul nu poate fi de exemplu folosit pentru oferirea de servicii gratuite de hosting sau email si nici pentru a gazdui site-uri prea mari pentru shared hosting (portaluri, bloguri foarte vizitate etc). In asemenea cazuri aveti nevoie de servere dedicate.

2 Web Hosting Manager (WHM) va fi folosit de catre reseller la adaugarea conturilor de gazduire, specificarea alocarilor (conturi email, baze de date, spatiu, trafic lunar etc) iar cPanel permite utilizarea contului de gazduire (definirea conturilor de mail, administrare bazelor de date, multe altele) de catre clientul final.

3Preturile mentionate NU includ TVA.